2 uker inne i Pokemon GO og dette er hva vi har lært

Pokemon GO har gått over alle sine forventninger og har raskt blitt det mest populære spillet tilgjengelig for øyeblikket. Det har vært en tøff start med både server-problemer og glitches i spillet, men dette ser ut til å skje sjeldnere og sjeldnere. Her har vi lagt frem en liste over hva ting vi har lært siden vi begynte å spille Pokemon GO.

 

1: XP boosting

Som i mange andre spill så er XP boosting noe alle ser etter, og Pokemon GO er ikke annerledes. Til nå så har vi funnet to enkle metoder å øke i level relativt kjapt. Første metode trenger mann Lucky egg. Disse eggene gjør at du får dobbel XP på alt du gjør i en halvtime. Du får Lucky egg av og til når du går opp i level og disse er viktige å spare. Man kan også kjøpe disse i Pokemon Shop men det kan koste deg penger. Det du må gjøre er å samle så mange pokemon du kan, spesielt Pidgeys, Weedles og Caterpillars siden disse trenger kun 12 candy for å evolve. Når du føler du har nok så bruk Lucky egg og evolv så mange du kan. Vi har gått opp både 2,3 og 4 levler på en omgang med Lucky egg.

lucky-egg-pokemon-go

Den andre metoden er å XP booste i gymmen, for å klare dette må du ha med deg en venn som tilhører et annet lag enn ditt. Når en av dere tar over gymmen så sett inn en low CP pokemon til å defende slik at den andre enkelt kan ta over gymmen igjen. Hold på slik og dere vil gå fort opp i XP, fungerer også med Lucky egg.

pokemon-go-battle-gym-guide

 

2: Combat Points betyr ikke alt

De fleste ser på Combat Points (CP) som en Pokemon sin styrke, men dette betyr ikke alt. En 800CP Ekans kan lett bli slått av en 600CP Ekans hvis den har riktig attack moves. Sjekk alltid hvilken moves du har fått før du starter å power up en pokemon, og husk at moves forandrer seg når du evolver. Denne siden kan være grei å sjekke for å finne ut hvilken moves din pokemon kan få.

Ekans_SS

Fortsettelse på neste side

Legg igjen en kommentar
(Visited 1 233 times, 1 visits today)