Absolut Vodka, Deadmau5 og virtual reality..

Kunne du noengang sett for deg Vodka, Electronica musikk og virtual reality gå hånd i hånd?

Markedsavdelingen for vodka produsenten Absolut vil debutere på Deadmau5 sitt virtual reality prosjekt nå på Onsdag. Prosjektet som er døpt: Absolut Deadmau5 lanseres på Google carboard, Oculus Rift og Samsung Gear VR ifølge Absolut’s Webside.

Absolut skriver at spillet setter spilleren i Deadmau5 sine sko idet han forbereder seg på en «Epic» kveld ute på byen. Spilleren starter i garasjen til Deadmau5 og må guide han gjennom flere interaktive mini-spill på vei til nattklubben og muligens til Deadmau5 konserten på slutten av kvelden. New York Times sier at noen av mini-spillene inkluderer å unngå sikkerhetsvakter og gale fans med hjelp av Meowingtons (Deadmau5’s sin katt) som dukker opp som en digital avatar.

Absolut-Unique vodka

Filmskapere, media bransjen og musikk industrien ønsker ikke å investere i store VR prosjekter som promoterer og markedsfører produkter før virtual reality blir mer mainstream. Håpet er at prosjekter som Absolut Deadmau5, som kun trenger en enkel smart-telefon og et billig cardboard headsett vil hjelpe markedet å satse mer på VR, slik at dette kan bli mer populært i fremtiden da kraftige headsett som Rift og Vive begynner å bli mer tilgjengelige.

Tequila produsenten Patrón Spirits eksperimenterer også med virtual reality om markedsføringskampanjer. Patrón Spirits fortalte i May at de har sluppet en VR app som viser deres Hacienda Patrón brenneri i Jalisco, Mexico.
Legg igjen en kommentar
(Visited 117 times, 1 visits today)