Pokèmon GO Plus utsatt til september

Du er kanskje for opptatt med å fange Pokèmon til å vite så mye om Pokemon GO Plus, men det lille tilbehøret til Pokemon GO har blitt utsatt til september.

Nintendo forteller på Twitter at Pokemon GO plus, som egentlig skulle lanseres i slutten av denne måneden har nå blitt utsatt til september. Denne meldingen ble sendt ut på både deres amerikanske og europeiske Twitter konto. Firmaet har ikke gitt noen grunn for utsettelsen enda, men vi antar at det har noe med den overraskende store etterspørselen av Pokemon GO å gjøre.

pokemon-go-plus-device

Pokemon GO Plus er et tilbehør til Pokemon GO som du knytter til mobilen din via Bluetooth, dette gjør at du kan spille pokemon GO uten å konstant stirre på mobilen. PGP vil si ifra om det er en Pokemon i nærheten ved å blinke og vibrere. Det er også en knapp i midten av PGP som lar deg kaste pokeballer eller sveipe pokestops.

Det er langt ifra et viktig tilbehør, men det vil la deg ha litt oversikt over hvor du beveger deg, pluss at andre pokemon jegere vil kunne kjenne deg lettere igjen.

Legg igjen en kommentar
(Visited 483 times, 1 visits today)