Rick And Morty VR spill kommer til HTC Vive

Owlchemy Labs, best kjent for sitt arbeid med Job Simulator har annonsert et Rick And Morty VR spill som er under utvikling i samarbeid med Adult Swim Games.

Rick And Morty Simulator: Virtual Rick-ality vil kombinere det «morsomme» med Job Simulator sammen med den spesielle humoren i Rick And Morty serien. Teaser videoen under gir en skikkelig «déjà vu» følelse av det kjente spillet Job Simulator.

Videoen viser at man styrer Morty i garasjen til Rick, der Rick utfører mange av sine eksperimenter. Her plukker Morty opp en «plumbus» som er kjent for de som har sett serien, hvor han slår rundt seg med «plumbusen» og til slutt kaster den ut av garasjeporten.

Owlchemy Labs har ikke avslørt hva vi kan forvente av Rick And Morty Simulatoren, men som man kan se i videoen ser det ut som at man styrer en klone versjon av Morty.

Legg igjen en kommentar
(Visited 100 times, 1 visits today)