Minecraft vil bli tilgjengelig på Oculus Rift neste uke

Det er allerede gått to år siden Palmer Luckey annonserte at Minecraft vil bli tilgjengelig til Oculus Rift, denne uken fikk vi beskjed at dette er rett rundt hjørnet.

Mojang’s Tommaso Checchi har meddelt på Twitter at Oculus integrasjonen vil nå Windows 10 edition neste uke. Utviklerne har tidligere sagt at støtten vil komme med 0.15.6 oppdateringen til spillet, men har nå sagt at støtten allerede vil komme neste uke.

Spillet har allerede vært tilgjengelig til Gear VR siden 27 april og fikk gode kritikker der, og vi forventer at Oculus Rift følger opp på samme nivå. Du kan forvente å spille Minecraft i Oculus med en gamepad (kontroller) samme som i Gear VR, men det er hintet til at spillet vil få støtte til Oculus Touch litt senere.

Det gjenstår fortsatt å se om Minecraft vil få støtte til HTC Vive sammen med deres bevegelseskontrollere, og muligens også til Playstation VR når den blir sluppet i oktober. At vi vil se spillet dukke opp sammen med Microsoft sitt Project Scorpio Console er heller ikke noe vi er i tvil om, men til nå er vi fornøyd med hvordan utviklingen har kommet så langt.

 

 

 

Legg igjen en kommentar
(Visited 81 times, 1 visits today)