Syber gaming avslører M series, VR klare PCer fra $799

Fortsatt interessert i å begynne med VR, men har ikke PC som kan drive det enda? Da har Syber Gaming løsningen for deg.

Firmaet avslørte forrige uke sin M-serie datamaskiner, som består av fire mid-tower Windows 10 PCer som alle sammen er kraftige nok til å drive både HTC Vive og Oculus Rift. De fire modellene har flere prisklasser som starter fra $799 for den enkleste løsningen med et AMD Radeon RX 480 GPU og 8GB RAM.

Et hakk opp på listen finner du Pro modellen, som tilbyr et NVIDIA GeForce GTX 1060 grafikkort for $1129. Elite modellen øker dette med et GTX 1070 til $1399, mens Ultimate modellen kjører et GTX 1080 kort og 16GB med RAM til $1899. Med andre ord, vil du ha best opplevelse og kvalitet er Ultimate veien og gå, men alle disse maskinene kan drive Rift og Vive.

I bilde under har Syber Gaming laget en liste som sammenligner de forskjellige modellene, hver modell kan justeres etter dine behov.

Syber-Gaming

Å kjøpe PC over nett i utlandet er kanskje en litt risikabel affære, og med mindre du har en metode å unngå momsen ved innføring til landet så er det nok billigere å handle delene her i Norge og sette dataen opp selv.

Legg igjen en kommentar
(Visited 129 times, 1 visits today)