RIGS til playstation VR ser intens ut i ny trailer

Playstation VR er godt igang med å fylle ut sitt spill bibliotek, og mens vi venter på at headsettet blir sluppet på markedet den 13. oktober, så kan vi nyte den nyeste traileren til RIGS som ble sluppet denne uken.

RIGS er en av spillene til PSVR vi har høye forventninger til. RIGS plasserer spilleren i moderne kamproboter som kjemper til døden i en arena, med futuristiske skytevåpen og hydrauliske armer klare til å knuse motstanderen din så ser dette ut til å bli en fest for de som liker denne typen spill. Hvis vi skulle sammenlignet RIGS med noe vi allerede kjenner til så ville vi sett for oss at man krysser Transformers med Unreal Tournament.

Spillet virker noe hurtiggående så vi vil råde de som ikke har brukt så mye tid bak et VR headsett å øve seg litt med andre mer roligere spill først, hurtiggående spill har en tendens til å frembringe den såkalte VRsyka hos mange nybegynnere.

RIGS vil bli tilgjengelig på PSVR sin lanseringsdato den 13. oktober sammen med mange andre spill, og vi gleder oss virkelig til å teste dette.

Legg igjen en kommentar
(Visited 84 times, 1 visits today)