Bait! har passert 700.000 nedlastinger og legger til nytt innhold

Resolution games har tydeligvis gjort en bra jobb innenfor VR utvikling, kun for en måned siden kunne de annonsere at fiskespillet Bait! til Gear VR hadde passert over 500.000 nedlastinger. I dag har selskapet øket dette tallet til 700.000.

I tillegg til denne nyheten har Resolution også annonsert at et nytt nivå har blitt lansert til spillet, nivået heter Treehouse River. Det nye nivået øker antall områder man kan fiske i spillet og 10 nye arter med fisk er også lagt til.

Tommy Palm, utvikler og CEO for Resolution games som opprinnelig kommer fra spillselskapet «King» som har gitt oss Candy Crush vet virkelig hva publikum ønsker, Bait! er et vakkert og avslappende spill til Gear VR, du kan lese mer om det i våres anmeldelse her.

We are very excited about the interest in Bait! from the VR and games communities, and even the general public. We’ve had lots of requests for more content and we’re hoping Treehouse River is just the beginning as we expand the game and explore new destinations and fish species to add.

We think the virtual anglers in Bait! will find Treehouse River just as serene and yet exciting of an environment as they pursue all the new fish we’ve added.

-Tommy Palm

Bait! er gratis å laste ned, så hvis du trenger et avslappende spill og liker fisking så finner du den i Oculus home i Gear VR

Legg igjen en kommentar
(Visited 130 times, 1 visits today)