Sony har (tilsynelatende) lekket PS4 Slim, som vil være perfekt for PSVR

Vi venter alle ivrige på det kommente PlayStation arrangementet i september, men nå ser det ut til at en av de store avsløringene er lekket på nett.

I en auksjon på nettsiden Gumtree har det blitt lagt ut noe som ser ut som en slank versjon av den opprinnelige PlayStation 4 utgaven. Flere bilder av enheten er nå lagt ut på internett. Konsolen har erstattet sine skarpe kanter med avrundede kanter og ser ut til å være mye mindre en den originale versjonen.

PS4-Slim-bottom

Hvis konsolen innholder alle de nødvendige delene, så er dette en veldig liten VR klar maskin som vil være lett å ta med seg rundt. Folk antar at Sony skal lansere PlayStation Slim under den offisielle New York City eventen som skjer 7 september. Vi forventer også at Sony skal avsløre sin oppgraderte versjon av PS4, «PlayStation Neo» som den har fått som kodenavn. Denne vil ha oppgradert maskinvare for å kjøre 4k media, noe som sannsynligvis vil bedre VR opplevelsen.

Men det er viktig å ta alt dette med en klype med salt. Overbevisende som bildene er, så er det ikke sikkert at dette er sant. Men også husk at Sony har hatt en ganske beryktet historie tidligere for hardware lekasjer, hvor vi fikk se en slank PS3 før den ble offisielt avduket.

Legg igjen en kommentar
(Visited 145 times, 1 visits today)