World War Toons viser fram karakterene i ny trailer

World War Toons er bare litt over to måneder unna åpen beta, så det var vel på tide at vi fikk vite litt mer om spillet.

Denne nye traileren for det kommende FPS spillet gir oss ett litt mer informasjon om karakterene, som hvilken ferdigheter de forskjellige klassene vil ha og litt mer gameplay fra spillet.

Det er en interessant blanding av evner som vises her, og det er nok ikke hva FPS fans ville forventet, for eksempel så er det ingen medic, her vil «Soldiers» kunne legge ut piknik kurver som allierte kan helbrede seg med. «Officer» har også noen unike evner som å unngå direkte ild med noen elegante dansetrin og vil også ha muligheten til å dobbel hoppe. «Heavy» karakteren ser ut til å ha en slags AOE damage ved å hoppe fram og gjøre skade rundt der han lander.

Hver klasse vil også ha forskjellige våpen, så her er det viktig å velge riktig class for hvilket map man spiller og hvem man spiller med. Den største utfordringen for spillet vil være å balansere alle karakterene, det er nøkkelen for å kunne lage et suksessrikt FPS MMO spill som for eksempel Overwatch, og hvis World War Toons greier dette, kan dette bli det første store MMO spillet for VR.

Spillet vil være tilgjengelig for PSVR 13 oktober, samme dag som headsettet lanseres. Om spillet vil bli tilgjengelig for PC VR headset vet vi ikke enda.

Legg igjen en kommentar
(Visited 105 times, 1 visits today)