Wilson’s Heart, Battlezone og PlayStation VR ble prisvinnere under Gamescom

Virtual Reality spillet Wilson’s Heart og Battlezone er prisvinnere fra forrige ukes Gamescom, som er Europas største spill konferanse. I tillegg fikk PlayStation VR pris for beste maskinvare på konferansen.

Wilson’s Heart er et svart-hvit psykologisk spill planlagt til å komme ut i 2017, spillet i tillegg komme på Oculus Rift med Touch støtte, her vil du ha bruk for Touch ved å åpne dører, plukke opp objektet og berøre døde kropper. Spillet av Twisted Pixel fikk prisen for beste VR spill.

Battlezone ble valgt som det beste casual spillet. Det er en imponerende tittel da spillet bare er bekreftet for VR for øyeblikket. Det kommer til PlayStation VR 13 oktober etterfulgt av Steam release en gang etter denne datoen. Tittelen er også bekreftet for Oculus Rift.

Dette er en stor seier for oss VR glade folk. Rift, Vive og Gear VR har virkelig kommet ut på markedet og med PlayStation VR rett rundt hjørnet kan dette bli en stor suksess!

Legg igjen en kommentar
(Visited 82 times, 1 visits today)