50 dager igjen til Playstation VR

Virtual reality har fort vokst til å bli den store nyheten i 2016, HTC Vive, Oculus Rift og Samsung Gear VR har jobbet hardt sammen med flere hundre utviklere som vil øke verdien på VR/AR til over 2 milliarder dollar i løpet av 2016. Det er forventet at ca 9.6 millioner enheter vil bli solgt av de største selskapene i år.

HTC Vive blir sett på som det mest populære headsettet på markedet for øyeblikket, med Oculus Rift på en god andre plass, men dette kan fort forandre seg nå som Sony gjør seg klare for å lansere sin Playstation VR. Ikke bare er PSVR mye billigere enn sine konkurrenter, du slipper også å kjøpe en kraftig og dyr PC som trengs for å drive de to andre headsettene. Hvis vi skal legge frem totalprisen for å skaffe seg et av disse headsettene i dag ville det sett slik ut:

paint

 

 Siden Oculus Rift ikke har gitt oss noen informasjon om Touch kontrollerne enda har vi gått ut ifra en pris på 150$ som er mest forventet.
Som vi kan se er PSVR overlegent billigere og vil kanskje gjøre VR litt mer forbrukervennlig da mange allerede har en Playstation 4 i huset. Det er også forventet en ny Playstation i kommende frmetid som vil yte kraftigere maskinvare for å kunne kjøre VR enda bedre.
Legg igjen en kommentar
(Visited 103 times, 1 visits today)