Pokemon GO oppdatering lokker med bytting, hint om legendaries og nye Incenser

Pokemon GO spillere på Reddit har nylig gått gjennom dataen på spillets nyeste oppdatering og har gledelige nyheter til oss. Selv om dette innholdet ikke er helhetlig lagt inn i spillet, så viser det oss hva vi har i vente.

Bytting:

Når det kommer til bytting så er det fire sett med koder som kommer med oppdateringen.  “trade_search,” “trade_offer,” “trade_response” og “trade_result.” Dette tyder på at spillere kan søke etter andre som ønsker å bytte Pokemon og hva personen ønsker i bytte. Et resultat vil bli gitt til begge spillere og Niantic.

Spørsmålet som står igjen er om byttehandelen vil skje over verden eller om man må være i nærheten av hverandre for å kunne bytte.

pokemon legendary zapdos articuno moltres

Legendaries:

Legendary Pokemon er noe mange har ventet på lenge. Dette inkluderer Articuno, Zapdos, Moltres, Mew og Mewtwo, flere artikler og videoer på nettet forklarer hvordan du kan fange dem, men dette er bare oppspinn. Disse eksklusive Pokemonene vil kun dukke opp under spesielle arrangementer som Niantic vil sette opp i fremtiden. Ifølge en string med koder “activity_catch_legend_pokemon.” så forteller det oss at Niantic jobber med saken og vi vil kanskje se et arrangement snart.

Incense:

Incense ser også ut til å få en «makeover» i den nye oppdateringen, i fremtiden så vil du kunne velge hvilken type du ønsker å fange ved å bruke Spicy Incense, Cool Incense eller Floral Incense, det virker som disse skal lokke spesielle typer istedefor tilfeldige.

Det finnes ikke noen informasjon om når dette innholdet blir fullt tilgjengelig, men det virker som Niantic fortsatt er holder på å finpusse på spillet.

Flere Pokemon Nests (spawnpoints) ble også forandret etter at mange brukte Pokevision for å finne ut hvor man fant de mest eksklusive Pokemonene, men etter å ha spilt en del i det siste så er vi fortsatt sikre på at det finnes spawn points der sjeldnere pokemon dukker oftere opp.

Vi testet også flere tips om hvordan man kunne finne sjeldnere typer med pokemon, og et tips som har sirkulert på nettet i det siste er å bruke Incense og Lure Module på et øde sted der det ikke er pokemon til vanlig, og eventuelt et sted der det heller ikke finnes pokestops. Vi testet begge steder og filmet fangsten så du kan gi din mening om tipset.

Legg igjen en kommentar
(Visited 760 times, 1 visits today)