Technolust kommer med utvidelsespakke som støtter Oculus Touch

Sent forrige måned la skaperen av Technolust ut en Twitter melding hvor han avslører at Technolust vil få støtte for Oculus Touch i den neste utvidelsespakken.

Skjermbilde

Og nå har Renaud delt en «teaser» video av den kommende utvidelsespakken for Technolust. I den korte teaseren får vi en liten oversikt over hvordan Oculus Touch vil se ut i spillet. Tradisjonelt ble spillet spilt med Xbox One kontrolleren, men nå vil spillet ta et stort steg videre med Touch støttte.

Se våres anmeldelse av Technolust her.

Først å fremst så kan du se hvordan hånd modellene ser ut i spillet for de ulike områdene. Men enda mer interessant er det faktumet at spillet vil få ekstra innhold med denne utvidelsen, du kan se spilleren sittende bakpå en motorsykkel mens man skyter mot fienden, noe som kan hinte litt til Tron.

Dette er ett av spillene vi ser mest fram til å få testet når det kommer med Oculus Touch støtte, og vi vil selvfølgelig legge ut anmeldelse og youtube klipp på våres youtube kanal.

 

Legg igjen en kommentar
(Visited 114 times, 1 visits today)