Dusinvis av PS VR demoer vil bli vist når PlayStation Experience er tilbake i desember

PlayStation VR vil lanseres om bare litt over to uker. Rundt 30 spill vil være tilgjengelig fra lansering og over 50 før utgangen av dette året. Men, sultne gamere som vi er, ønsker vi fortsatt å se flere spill for PSVR!

Et glimt av fremtiden vil uten tvil bli vist når Sonys PlayStation Experience arrangementet vender tilbake i desember. Selskapet kunngjorde denne uken at arrangementet vil bli holdt i Anaheim, California 3. og 4. desember. PlayStation blogginnlegget kunne love dusinvis av PlayStation VR demoer for showet, noe som tyder på en hel haug av spill vil være utstilt,

103715053-gettyimages-540028878-530x298

Sony har også bekreftet at det vil være en PlayStation showcase den første morgenen av arrangementet. Dette har tidligere vært en annen E3 pressekonferanse, hvertfall de to siste årene. Fjorårets showcase hadde flere store avsløringer for PSVR, inkludert debuten av Rez Infinite, Psychonauts In the Rhombus of ruin, og en sniktitt av det nye Ace Combat spillet.

 

Legg igjen en kommentar
(Visited 108 times, 1 visits today)