Ny trailer sluppet for «A Haunting: Witching Hour»

Grøsser-spill ser ut til å være en populær ting i VR disse dager, vi har allerede tatt en sniktitt på Abe VRAffected: The Manor og The Conjuring 2, og nå ser det ut som vi kan legge til enda et spill i listen.

A Haunting: Witching Hour er et indie prosjekt fra Enyx Studios. Det ble vist frem en demo tilbake i juli, men denne viste bare frem litt av omgivelsene i spillet og diverse funksjoner. Traileren under viser ikke så mye om spillet, «men det er litt av poenget» sier Don Hileman som er CEO i Enyx Studios, «vi prøver å ta noen sider av hvordan American Horror Story la frem sin teaser denne sesongen.»

Spillet vil bli sluppet før utgangen av 2016 til både Oculus Rift, HTC Vive og Playstation VR. Dette slippet vil være Episode 1 av hele historien, der vi følger et film mannskap som lager en dokumentar om en mann som ble anklaget for mord som en heks har gjort.

Legg igjen en kommentar
(Visited 114 times, 1 visits today)