Vi tester: Balloon Shooter til Gear VR

Er du ute etter et barnevennlig og morsomt alternativ til smash hit, så er Balloon Shooter noe for deg.

I Balloon Shooter sitter du i en varmluftsballong mens du skyter ned vikinger, demoner og andre fiender med pil og bue. Spillet tilbyr også flere våpen oppgraderinger når du kommer videre i spillet, målsøkende piler, frost piler og bomber er noen av oppgradering du kan finne.

Spillet tar en litt mer tegneserie-aktig fremgang på det visuelle, og minner mer om et eventyr spill som Crash Bandicoot. Og med en melodi som får deg til å tro du er en pirat fra Monkey Island serien.

Dette gjør faktisk spillet ganske underholdende i noen timer, det finnes lite informasjon om spillet på nettet, så vi vet lite om det er planlagt noen utvidelser eller oppdateringer enda. Men vi vil informere så fort vi vet noe mer. Vi gir pluss for underholdende omgivelser og minus for manglende variasjon.

terningkast 4

Legg igjen en kommentar
(Visited 177 times, 1 visits today)