Vi tester: Mountain Goat Mountain

Det at Zynga har begynt å fokusere på VR kommer vel ikke som noe overraskelse, og at spillet er gratis med noen interessante inntjeningsmuligheter er vel heller ikke overraskende. Men Mountain Goat Mountain er et morsomt spill, for en stund i hvert fall.

I spillet tar du kontroll over en fjellgeit som prøver å bestige et kube-basert fjell. Forskjellige farer lurer oppover fjellet, som fallende trær og steiner, trær som blokkerer din vei og falleferdige stein trapper. Men det er også mange power ups, som rustning og fjærbord som spretter deg oppover fjellet. Det å planlegge to hopp fremover er avgjørende i dette spillet.

Det ligger ikke så mye mer i spillet enn at du får en highscore for hvor høyt du kommer på fjellet, det er ingen intro sekvens eller historie i spillet. VR gjør ikke spillet noe mer interessant enn en annen måte å se spillet på. Men jeg må innrømme at jeg ble litt hektet på dette spillet, spillet er et morsomt tidsfordriv.

terningkast 4

 

 

 

 

 

 

Legg igjen en kommentar
(Visited 78 times, 1 visits today)