Google har avduket Daydream View og Pixel

Daydream VR headsettet vil koste 70 dollar og kommer for salg i november.

Under en pressekonferanse i dag kunne Google endelig avsløre sitt kommende VR headset, et lett headset som vil være kompatibel med Daydream klare telefoner.

Daydream headsettet ble annonsert sammen med de nye Google telefonene Pixel og Pixel XL, som er de første telefonene som vil være Daydream klare.

google-daydream-vr-view

Headsettet vil koste 70 dollar i USA, så vi er ikke helt sikre på hvordan prisene blir i Norge enda. Pixel telefonen vil koble seg til Daydream trådløst, i motsetning til Gear VR som man kobler til med Mini usb. Du trenger bare å plassere telefonen i headsettet og lukke det igjen, så vil telefonen automatisk justere bildet.

Daydream View vil først komme i en «slate» farge, men «snow» og «crimson» farger vil komme etterhvert. Google viste også fram kontrolleren som kan brukes som en bevegelses-kontroller i VR.

skjermbilde89

Google viste også frem noen nye programmer og spill som lanseres for Daydream View, inkludert en JK Rowling opplevelse, Fantastic Beasts og Where To Find Them, som forvandler kontrolleren til en tryllestav som du kan bruke til å flytte rundt på gjenstander og kaste magi.

Andre lanseringer som ble vist frem var Starchart, CCP’s Gunjack 2, Netflix, Hulu og HBO. Google Play Movies, bilder, StreetView og YouTube vil også komme til Daydream View.

Legg igjen en kommentar
(Visited 190 times, 1 visits today)