PlayStation VR støtter Livestreaming, videoopptak og mer

PlayStation 4 kom med noen viktige sosiale funksjoner når den ble lansert i 2013, og PlayStation VR kommer til å dra full nytte av dem.

Sony Interactive Entertainment har i dag lagt ut en «ultimate FAQ» for sitt kommende VR headset. Det er stort sett fylt med informasjon som de fleste vet fra før av, om du har fulgt med på VR nyheter. Det ene er at PS4 sine sosiale funksjoner, inkludert gameplay innspilling og livestreaming vil være tilgjengelig når man spiller med PlayStation VR.

Se også: PlayStation VR vil ha 50 titler ved lansering

Ifølge tre av FAQ spørsmålene vil gameplay bli direkte overført til ditt TV, og ikke bli vist i to delte bilder som det gjør på innsiden av VR headsettet. Dette bildet vil trolig ha noe mindre oppløsning enm hva du ser inni headsettet. For å se flere av spørsmålene angående dette kan du se nedenfor.

skjermbilde

Dette kommer ikke som en overraskelse, men det er definitivt bra å få dette bekreftet. Du vil også ha tilgang til trofeer, men vi vet fortsatt ikke hvordan dette vil se ut i VR.

Legg igjen en kommentar
(Visited 163 times, 1 visits today)