Resident Evil 7: Biohazard eksklusivt til PSVR i 12 måneder

Hvilke andre headsett vil du kunne spille Resident Evil 7: Biohazard på?

Siden lanseringen av Oculus Rift og HTC Vive har det alltid vært en stor debatt rundt eksklusivt innhold, dette er vanlig når det kommer til konsoll mot PC spill. Om litt over en uke så vil PlayStation VR lanseres og det er allerede spill som har fått PSVR eksklusiv stempelet, men nå ser det ut som eksklusiviteten kun varer en viss tid ifølge reklamebilde for Resident Evil 7: Biohazard.

Capcom har vist frem Resident Evil 7 Biohazard på PlayStation VR som et eksklusivt spill, men bildet nedenfor som ble vist som en Facebook annonse så kommer det litt viktig informasjon nederst i venstre hjørne: «Resident Evil 7 Biohazard kommer i 2017 og eksklusivt til PlayStation VR i 12 måneder»

resident-evil-7-psvr-timed-exclusive

Med den uttalelsen så virker det som at Resident Evil 7: Biohazard kun vil være eksklusivt til PSVR frem til Januar 2018. Så Oculus Rift og HTC Vive eiere kan kanskje se spillet tilgjengelig på sitt headsett etter det.

 

Legg igjen en kommentar
(Visited 180 times, 1 visits today)