De viktigste spillene å få med seg til Playstation VR

Har du planer om å kjøpe deg Playstation VR? Da har vi ramset opp de mest forventningsfulle spillene som vil komme til konsollen.

PSVR er kanskje det viktigste headsettet når det kommer til å få VR ut til publikum, den er kraftigere enn Gear VR og Daydream, og billigere enn HTC Vive og Oculus Rift. Når det er snakk om rå kraft, så vil den nok ikke måle seg med Vive og Rift, men den er et godt alternativ. Konsollen vil lanseres med 9 spill tilgjengelig, men det er allerede over 80 spill som er planlagt til konsollen foreløpig. Her har vi samlet de viktigste titlene å få med seg.

Robinson: The Journey

Robinson: The Journey gikk over alle forventninger når de viste frem traileren på E3. Her har du blitt sent tilbake til tiden da dinosaurene vandret på kloden, og det eneste som beskytter deg mot de blodtørstige rovdyrene er en snakkende metallkule.

Resident Evil 7: Biohazard

Det neste spillet i den populære grøsserserien, Resident Evil 7 viste også frem en storslagen trailer på E3. RE7 vil konkurrere mot P.T. Silent Hill for tittelen: Beste grøsser spill, men det så ut som RE7 traileren hadde en litt bedre finish.

The London Heist

Sony sitt forsøk på en oppfølger til The Getaway. Her får du en god blanding av Time Crisis og Virtua Cop blandet inn i virtual reality.

Farpoint

Hvis du noengang har ønsket deg en Starship Troopers simulator så trenger du ikke lete lenger. Farpoint tar deg med til en ukjent planet der du må overleve angrep fra blodtørstige romvesner. En ekte survival-first person shooter med mye våpen, raketter og annet utstyr.

RIGS: Mechanized Combat League

Se for deg Unreal Tournament kombiner med APU robotene fra The Matrix, da har du oppskriften på RIGS, her styrer du et slags exoskjelett i en sportsarena. Målet er å hoppe gjennom kurver for å score poeng samtidig som du må kjempe mot motstanderlaget i en «all out – guns blazing» kamp.

Legg igjen en kommentar
(Visited 109 times, 1 visits today)