Pokemon Go gjør det lettere for deg å fange sjeldne Pokemon

Mangler du den ene Aerodactylen, eller sliter du med å fange den populære Snorlaxen? Da vil du kanskje like den nye oppdateringen til Pokemon Go.

Gode nyheter for alle Pokemon jeger der ute. Pokemon Go legger til et nytt system som kan hjelpe deg med å fange sjeldnere Pokemon. «Capture bonusen» som det kalles bruker medaljene dine som: Kindler, Psychic, Gardener osv. for å øke sjansen til å fange Pokemon av samme type.

LES OGSÅ: Pokemon kalkulator, hvilken pokemon burde du satse på?

pokemon_medals

Eksempelet er, når du går opp i nivå med Kindler medaljen (flamme type) så betyr dette at du vil ha større sjanse for å fange Charmander, Vulpix, Ponyta og Magmar. Det er som et levling system som øker sjansen for å fange enkelte Pokemon.

Det virker ikke som dette vil øke sjansen til å finne Pokemon, kun sjansen til å fange dem.

Legg igjen en kommentar
(Visited 765 times, 1 visits today)