Nå kan du bestille Oculus Touch

Forhåndsbestillinger av Oculus Touch har nå startet og Oculus har kommet ut med en ny trailer for håndkontrollene.

Selv om kontrollene ikke er forventet å bli sendt før 6 desember så er de nå blitt tilgjengelige for forhåndsbestilling. Om du bestilte Oculus Rift og hukket av for å holde av plass for Oculus Touch trenger du ikke å haste med å bestille, du vil ha helt fram til 27 oktober på deg, og du vil få en «prioritert status» som gjør at du ligger foran i køen. Det eneste du må gjøre er å bestille fra samme mail adresse du brukte da du bestilte Oculus Rift. Om du har holdt av en plass for Oculus Touch vil du få denne beskjeden.

skjermbilde

Du kan bestille kontrollerne på Oculus sin hjemmeside.

Den nye traileren de har lagt ut på sin youtube konto ser ut til å være den samme de viste under Oculus Connect forrige uke, så om du ikke fikk den med deg der eller på stream så kan du se den nedenfor. Traileren viser en blanding av Oculus finansierte spill som kommer eksklusivt for Oculus plattformen, samt noen populære titler som Space Pirate Trainer og Job Simulator som allerede er lansert for HTC Vive.

Legg igjen en kommentar
(Visited 95 times, 1 visits today)