Robinson: The Journey kommer neste måned

PlayStation VR ble lansert i dag med en stor line-up av spill, men et av de mest lovende kommer ikke før neste måned.

Crytek kunngjorde i dag at deres kommende spill Robinson blir sluppet 8 november i Nord Amerika og 9 november i Europa. Vi har tidligere håpet at spillet kom til å bli ferdig til PSVR lanseringen, men spillet er blitt utsatt til fjerde kvartal i år sammen med en rekke andre spill som Windlands.

Les også: Ny trailer for Crytek’s Robinson: The Journey sluppet på nett

skjermbilde

Spillet ble avdekket i oktober i fjor, og er et første-persons eventyr spill, der du går inn i rollen som Robin, en ung gutt som krasjlander på en fremmed planet fylt med dinosaurer. Den eneste vennen du har er en AI kalt Laika. Sammen med Laika må du utforske og løse oppgaver på den fremmede planeten. Spillet kjører på CryEngine og er en verden rik på detaljer med  fantastisk grafikk.

 

Legg igjen en kommentar
(Visited 175 times, 1 visits today)