Slik setter du opp din PlayStation VR (Video guide)

Sony sitt PSVR headset er ganske enkelt og greit å sette opp. Det er noen ledninger som kan være litt vriene å håndtere og litt plass som må gjøres klart, dette viser Sony deg hvordan du gjør i en ny videoserie som du kan se under.

Selskapet har sluppet denne raske og enkle serien på tre deler som vil få deg i gang før du fyrer opp din PlayStation VR. Den en gir deg en virtuell unboxing, del to viser deg hva du skal gjøre med innholdet som følger med og del 3 viser deg hvordan du trygt skal sette opp ditt spill område.

Når du har fullført disse trinnene er du klar for å stupe ut i VR verdenen. Dette er slutten på et ganske langt kapittel for headsettet sin historie, opprinnelig ble headsettet kalt Morpheus og ble avslørt mars 2014. Den ferdige versjonen kommer ut i dag (13 oktober) og har et stort utvalg av spill, som BattleZone og Job Simulator.

Video guidene kan du se her:

Legg igjen en kommentar
(Visited 282 times, 1 visits today)