Sports Bar VR kommer til USA i neste uke

Cherry Pop Games og Perilious Orbit’s «Sports Bar VR» har nå fått lanseringsdato i USA og Canada.

Sports Bar VR er Playstation VR’s svar på det populære Pool Nation VR til HTC Vive. Spillet ble laget for moro skyld til å begynne med, men fikk god respons og utviklerne valgte å satse på flere utvidelser, det ble fort til et veldig populært spill. Med Sports Bar VR vil vi se det gamle innholdet fra Pool Nation VR men denne gangen kan opp til 6 spillere henge sammen på over syv forskjellige puber, og flere oppdateringer i vente. Når Sports Bar lanseres vil du kunne spille Biljard, Dart, Air Hockey, Skee-ball, Shuffleboard, Sjakk og Checkers.

Husk på at det er en VIRTUELL verden, og at bordet du prøver å lene deg på egentlig ikke eksisterer..

Vi har ikke fått noen dato på når norske spillere kan få hendene sine på spillet enda, men vi kan si at vi gleder oss til å få testet det ut.

Legg igjen en kommentar
(Visited 149 times, 1 visits today)