John Wick: Chronicles setter deg i skoene til den berømte leiemorderen

John Wick handler om den legendariske leiemorderen med samme navnet, filmen der Keanu Reeves legger pensjonen bak seg for å hevne seg på de som tok livet av hunden hans, har allerede en tredje film planlagt, med film nummer to godt snart ute på kino.

Nå vil du snart få mulighet til å selv bli den legendariske leiemorderen. Denne uken fikk publikum på New York Comic-Con mulighet til å se en 7 minutter lang teaser av spillet, mens den fulle opplevelsen vil komme ut i februar 2017.

Starbreeze som er ansvarlig for spillet, har allerede skapt spill basert på andre filmer som: Vin Diesel’s Pitch Black. Chronicles vil heller ikke være første gang John Wick dukker opp i spill verdenen. John Wick har allerede blitt gjenskapt i Pay Day 2, og den 20 oktober vil spillet få en John Wick weapon Pack.

john-wick-2

John Wick Chronicles kan forhåndsbestilles for $19.99 på Steam, dette inkluderer en gratis kopi av Pay Day 2 sammen med John Wick våpen pakken. For $9.99 ekstra kan du få exclusive digital deluxe versjonen som inkluderer John Wick filmen.

 

 

Legg igjen en kommentar
(Visited 116 times, 1 visits today)