Windlands får Touch støtte på lanseringen, Move kontrollene fortsatt under testing

Selv om Playstation VR nylig ble lansert, så er dessverre Windlands ikke tilgjengelig på den plattformen enda. Utviklerne ho Psytech Games har bekreftet at det vil bli tilgjengelig i løpet av måneden, så det er ikke mer enn et par ukers ventetid.

Psytech annonserte på reddit at Playstation Move støtten var fortsatt under testing. Utviklerne skrev at integreringen var «ganske god» men Dualshock 4 kontrollen var fortsatt det beste alternativet i spillet takket være analog pinnene som Move ikke har. Med bevegelses kontrollene vil du kunne peke og sikte på områder du vil svinge deg fra.

I tillegg så bekrefter Psytech også at spillet vil få Oculus Touch støtte når kontrollene blir lansert den 6. desember. Touch kontrollene fungerer på samme måte som Vive kontrollene.

Legg igjen en kommentar
(Visited 139 times, 1 visits today)