Slik kobler du Playstation VR til Xbox One

Playstation VR er nå kommet ut på markedet, og det viser seg at du faktisk ikke trenger en Playstation 4 for å bruke headsettet. Ifølge Polygon.com så kan man faktisk bruke Xbox One, uten å hacke eller forandre maskinvare.

Polygon testet dette ut etter flere Xbox One eiere meldte fra om at PSVR fungerte sammen med Xbox konsollen deres. For å få dette til, koblet de enkelt HDMI kabelen som egentlig plugges inn i Playstationet inn i Xboxen istedet.

Hvis du har gjort dette så kan du skru på headsettet og finne Xbox One menyen bare centimeter ifra ansiktet ditt inne i headsettet. Selvfølgelig så er ikke Xbox spillene optimalisert til PSVR, det føles mer ut som å spille Xbox i cinematic mode (i en kinosal) Du ser en statisk skjerm foran ansiktet ditt som følger etter hodet. Det er som å ha en tv hengende foran ansiktet ditt.

Ved å plugge inn hodetelefoner i kontrollen så vil du også få lyd, men ikke samme 360° lyd-systemet som PSVR spill kommer med. Det har også gått rykter om at dette skal fungere på Nintendo systemer. Men for PC så vil ikke systemet gjenkjenne eller godta prosuktet hvis du prøver å koble den til.

Legg igjen en kommentar
(Visited 162 times, 1 visits today)