Pokemon Go feirer Halloween med sin første «in-game event»

Har du planer om å gå knask eller knep på Halloween? da kan det være lurt å ta mobilen med seg. Fra 26. oktober til 1. november vil Pokemon Go kjøre i gang sin første «event» i spillet, her vil du bli belønnet med ekstra ting under festen.

For eksempel: det vil være økt spawnrate av det Niantic kaller «spookiest pokemon,» som inkluderer spøkelsestyper som Ghastly, Gengar og Haunter, i tillegg til Drowzee og Zubat (som om vi ikke hadde nok av den fra før.) Du vil også tjene mer candy innenfor denne tidsrammen, som dobbel candy når du fanger pokemon, og dobbel candy når du bruker transfer muligheten, din buddy pokemon vil også finne dobbelt så mye candy.

Nå har det minket jevnt på spillere de siste månedene, så Niantic håper vel på at «eventer» kan skape ny gnist i spillet.

Legg igjen en kommentar
(Visited 452 times, 1 visits today)