Vi tester: Suicide Squad: Special OPS

Vi skal ikke komme her og påstå at dette er det beste spillet vi har testet til Gear VR så langt. Her er det fortsatt mye arbeid som gjenstår for å få et behagelig spill som er verdt å bruke penger på, men det er også derfor vi valgte å skrive om det, nemlig fordi det ikke koster noe. Gratis spill på Gear VR handler mer om å promotere et annet produkt, og i dette tilfelle så er det filmen Suicide Squad.

Det betyr ikke at vi ikke likte spillet, det har en viss klassisk følelse rundt seg, og minner mye om de gamle arkade spillene som Time Crisis eller House of the Dead. Spillet er en type «Rail Shooter» der du blir plassert på strategiske punkter som er tatt ut av filmen, og må beskytte deg selv mot muterte fiender som enten Harley Quinn, Deadshot eller Diablo.

Det skal sies at spillet føles uferdig laget, mye lagging og animasjoner som henger etter, men er du ute etter noen timer med underholdning så er det absolutt verdt å laste ned. Det koster jo tross alt ikke mer enn noen megabyte..

Terningkast 3

 

 

 

 

Legg igjen en kommentar
(Visited 95 times, 1 visits today)