Netgear lanserer «verdens raskeste ruter: Nighthawk X10» for VR og Streaming

Er du aktiv på Twitch, eller har store planer innen virtual reality i fremtiden? Da kan du glede deg til Netgears nye ruter Nighthawk X10.

Nighthawk X10 AD7200 Smart Wi-Fi ruter er det nyeste flaggskipet i selskapets Nighthawk serie. Netgear har utviklet denne ruteren spesielt for entusiaster som liker 4K streaming og VR gaming. Ruteren inneholder en 1.7 Ghz quad-core prosessor – den raskeste prosessoren noengang gitt i en hjemme-ruter. Er du mer opptatt av hva den kan tilby av linjekapasitet så er dette på hele 7.2 gigabit per sekund.

Ruteren bruker den nyeste MU-MIMO teknologien for å kunne støtte flere streaminger samtidig, og dobler Wi-Fi hastigheten til mobile enheter. Den har 4 «active» antenner som er patentsøkt av Netgear for å gi maksimal rekkevidde.

nighthawk-x-10-netgear

Dette er også den første ruteren som kan kjøre Plex Media Server uten behov for en datamaskin. I tillegg er det også bransjens første ruter beregnet for hjemmemarkedet som inkluderer en 10-gigabit port for fiberforbindelse.

Hvis trådløs VR noengang skal komme på markedet så er det nok takke være Nighthawk sin 802.11ad som standard bruker 60Ghz båndet.

Ruteren koster 5.599 nok, og kan kjøpes her.

Legg igjen en kommentar
(Visited 266 times, 1 visits today)