«Vendetta Online» er det mest ambisiøse «shooter» spillet for Gear VR

Vendetta Online ble utgitt for Gear VR denne uken, spillet er et rombasert shooter MMORPG spill. I tillegg har spillet cross-plattform som betyr at når du spiller med din Gear VR spiller du også mot spillere på PC, Mac, Linux og mobile enheter.

Mest overraskende er det faktumet at dette fungerer utrolig bra. Vi har allerede skrevet om noen shootere for Gear VR, som End Space og Anshar Wars. Men Vendetta Online kan nok være et av de mest ambisiøse av de alle.

Spillet er laget av Guild Software og har faktisk vært ute ganske lenge, men det er først nå det er blitt tilgjengelig for VR. Ved bruk av Gear VR kan du se rundt deg inni cockpit’en og styre skipet slik. Bemerkelsesverdig så er ikke en kontroller nødvendig engang, du kan faktisk styre ved å kun bruke touch padden på headsettet, men vi anbefaler virkelig å bruke en bluetooth kontroller for dette om du virkelig vil ha det gøy.

Les Også: Vi tester: End Space.

«Vi er henrykt over å bringe vårt MMO spill til mobil VR plattformen,» sier John Bergman, administrerende direktør for Guild Software. «Ved å utnytte både integrert voice chat og voice-to-text, så er vårt mål å gjøre spillet like engasjerende sosialt som det er visuelt.»

constellation-1

Du kan nedlaste spillet fra Oculus Home og det koster kun 2,99 dollar. Du kan gå til den offisielle nettsiden for spillet her.

Legg igjen en kommentar
(Visited 102 times, 1 visits today)