Bli en verdenskjent dinosaurjeger i «Island 359»

Helt enkelt, så er Island 359 et virtual reality spill om dinosaurer. Her opplever du et spill på linje med Brookhaven, bortsett fra at du bytter ut overnaturlige monstre med dinosaurer. Både de små compyene, allosaurs og velociraptor er med i spillet.

Men i motsetning til Brookhaven, er ikke Island 359 et «survival horror» spill. Du kan for eksempel teleportere deg fritt rundt istedenfor å være låst fast til et sted. Og i Island 359 så er du ikke en tilfeldig person som opplever å ha en veldig, veldig uheldig dag. Men en leiemorder som blir betalt for å jakte ned dinosaurer.

Foreløpig så er Island 359 et Early Access spill, ingen story mode eller campaign er tilgjengelig enda, kun mercenary mode.

Legg igjen en kommentar
(Visited 91 times, 1 visits today)