Kan vi endelig ha fått en Black & White «lookalike» til virtual reality?

Alle som har bekjentskap med Lionhead Studios sitt fantastiske spill «Black &White 1 & 2» har skreket etter en ny oppfølger i serien, og etter at virtual reality har kommet på markedet så har vi skreket enda høyere. Dette må være en av de spillene som hadde blitt en virkelig god VR opplevelse sammen med bevegelseskontrollere.

Nå kan det faktisk se ut som noen har hørt bønnene våres og laget et spill i samme sjangeren. «Tethered» er et spill fra Secret Sorcery Towers som har hentet en del ideer fra Black & White serien. Her er du en «Spiritual Guardian» og dine følgere er noen små beundrende dyr kalt «peeps.» peepsa dine klekkes fra egg og tilber deg som en gud, du må hjelpe dem å samle ressurser, kjempe mot farlige krypdyr og samle inn bønner. Din oppgave er å høre bønnene til peepsa dine, hjelpe dem med å samle vann og holde dem opptatt med daglige gjøremål, overser du en peep for lenge så hopper den over klippekanten og dør.

For de som ikke har spilt eller husker Black & White så spiller du også som en slags gud her, selv om alt er litt mer realistisk i Black & White i forhold til Tethered så kan det hende at Secret Sorcery Towers er inne på noe. Black & White var et veldig populært spill, og mekanikken i spillet ville passet perfekt til virtual reality.

Tethered kan du oppleve i Playstation VR og koster 250 kroner i Playstation Store

Legg igjen en kommentar
(Visited 83 times, 1 visits today)