Vi tester: Elite Dangerous

Elite Dangerous er nok den mest realistiske simulatoren om du vil ut å fly rundt i galaksen, det er en overveldende og skremmende opplevelse, for å si det mildt. 

Elite Dangerous har vært tilgjengelig ganske lenge, og er et fantastisk spill selv uten et VR headset. Men med et VR headset tar du det neste steget i spillet, det kan ikke sammenlignes med å spille dette spillet uten et VR headset.

elite-dangerous-uploadvr-mining-1024x576

Fra handel mellom spaceports, light traveling, utforske galaksen og engasjerende dogfights lignende EVE: Valkyrie, så er det ikke mangel på ting man kan gjøre i Elite Dangerous, så lenge du har tålmodighet og fantasi til å gjøre det.

Med et VR headset kan man lene seg fram i cockpiten og snu på hodet for å se de forskjellige panelene og informasjonskjermene, i stedet for å trykke en hurtigtast for å få fram skjermene trenger du nå kun å se til siden så popper skjermene opp. Med Deluxe Edition vil du også få med Horizon, med denne expansionen kan du lande på planeter og utforske dem. VR er absolutt den beste måten å spille dette spillet på.

Se gameplay av spillet under.

Faktisk, om du ønsker å gjøre spillet enda mer realistisk så kan du nedlaste «Voice attack», dette lar deg snakke direkte med skipet, akkurat som du ser på filmer. Med alt dette så tror jeg ikke du kommer nærmere en realistisk opplevelse i galaksen.

Elite Dangerous er nok det spillet vi har testet som føles mest som et ordentlig spill, og ikke en demo eller et konsept spill. Vi spilte spillet med HOTAS, noe som gjorde opplevelsen ganske mye bedre, jeg tror ikke det hadde vært like overveldende ved bruk av tastatur og mus eller en Xbox kontroller. Man får litt følelsen av at man har hånd-sporing, da mine hender beveger seg likt som jeg ser i spillet, ved å bevege på joy sticken eller å bruke throttle. Så med dette kan vi ikke gi noe annet enn terningkast 6!

terningkast 6

 

 

 

 

 

 

 

Legg igjen en kommentar
(Visited 206 times, 1 visits today)