«Dead and Buried» blir gratis til Oculus Rift

Listen over spill som vil være gratis ved Touch lanseringen vokste nettopp med en. Oculus har nå kunngjort at Dead and Buried vil være gratis ved lanseringen av Touch.

De fleste nye systemer kommer som regel ut med ett gratis spill, men Touch kommer ut med tre. Du vil nå få Dead and Buried, VR Sports Challenge og The Unspoken gratis! De tre spillene du vil få er langt ifra tech demoer, dette er spill av høy kvalitet laget for Oculus Touch.

dead-and-buried-oculus-touch

Hvilket som helst av disse spillene kunne lett ha vært en full-pris eksklusiv tittel. Ved å gjøre dem gratis mister Oculus en stor inntekt de ellers ville hatt. Faktisk så vil denne beslutningen gjøre slik at Oculus taper på dette, siden de må betale tredjeparts utviklere for å gjøre opp mangelen på salgsinntekter.

Oculus kom under ilden da de ble kjøpt opp av Facebook, flere folk hoppet over til Vive og ville ikke ha noe mer med Oculus å gjøre, men nå ser det ut som at vi ser den positive siden av å bli kjøpt opp av Facebook. Under Oculus Connect i år fortalte Mark Zuckerberg at hans selskap allerede har brukt 2 milliarder på utvikling av VR innhold, og det planlegges å bruke like mye i nær fremtid.

Vi vil komme med mer info angående Dead and Buried når vi får vite mer.

 

Legg igjen en kommentar
(Visited 107 times, 1 visits today)