Pokemon GO lokker med nye bonuser

Business Insider rapporterer at en kommende oppdatering til Pokemon GO vil gi oss bonuser for hvor aktive vi er i spillet.

Pokemon GO har hatt både oppturer og nedturer siden lanseringen i sommer, etter en braksuksess ved lanseringen så Niantic fort et fallende tall med aktive spillere. Siste oppdatering kom med Halloween eventen og Pokemon GO var tilbake på topp-plassering blant aktive apper verden over, nå håper Niantic på å holde spillere aktive ved hjelp av bonuser.

 

Følgende bonuser vil komme ved neste oppdatering:

500 xp og 600 Stardust hvis du fanger Pokemon hver dag.

2000 xp og 2400 Stardust hvis du fanger en ny pokemon hver dag i en uke.

500 xp og ekstra potions og pokeballer hvis du spinner en pokestop hver dag.

2000 xp og ekstra potions og baller hvis du spinner en pokestop hver dag i en uke.

 

I tillegg til dette så vil oppdateringen forhindre andre som sniper et gym etter at du har kjempet mot lederen. Derimot vil vi tjene mindre på å trene på gymmet, og det vil bli lettere å ta det fra andre spillere. Pokestops skal også nå ikke gå ann å spinne hvis man er over en viss hastighet, dette for å forhindre de som kjører bil for å samle pokeballer.

Flere er misfornøyd med de nye oppdateringen og sier at dette er et steg frem og to steg tilbake for Niantic som tydeligvis prøver å ødelegge spillet.

Klokken starter på nytt ved midnatt, så hvis du fanger en pokemon 23:59 og en ny pokemon 00:01 så har du skaffet deg daily bonusen din for begge dagene. Business Insider sier at dette skal hjelpe folk å komme opp i level.

Legg igjen en kommentar
(Visited 327 times, 1 visits today)