Vi tester: Free Flighter

Free Flighter er et flyspill fra FancyTechVR der reflekser og smidighet betyr suksess, her styrer du et kampfly/romskip ved hjelp av å sikte med Gear VR headsettet ditt.

Spillet er likt mange andre i «endless runner» sjangeren, men her har du faktisk et mål å komme deg til. På veien mot mål må du skyte ned andre romskip og Anti Air Turrets som dukker opp før de skyter deg ned, samtidig som du må dukke unna flere hindere som fjell, bomber og lasere.

Romskipet ditt flyr i høy hastighet som du ikke har kontroll over, derfor er det viktig at refleksene og smidigheten er på topp. Du kan heller ikke unngå hindere ved å fly over dem ettersom romskipet ditt (som tydeligvis ikke tåler atmosfæren i høyden (haha)) vil eksplodere.

Spillet gir deg veldig lite informasjon om hvordan det funker, og det virker litt på konsept-stadiet, musikk som slutter brått istedenfor myke overganger, og etter å ha passert første (og eneste) runde så blir man bare kastet rett ut i menyen igjen. Menyen viser forøvrig «Stage One» så jeg ble sittende å vente i gode 30 sekunder før jeg skjønte at det var alt spillet hadde å by på. Men siden dette er gratis så skal vi ikke legge oss for mye opp i det. Spillet er underholdende (det lille det varer) og middels vanskelig, det skulle kanskje vært et par lettere nivåer å begynne på, her virker det som du allerede har fullført halve spillet og vanskelighetsgraden begynner å vise seg. Flyet tåler en gode 10-20 skudd fra motstanderen før det tar kvelden, men alle hindere betyr umiddelbar død og tilbake til start.

Skal vi trekke frem det positive og negative så har spillet mye potensiale, litt mer innhold og finpuss så kan det bli bra, gode visuelle effekter og grafikk til å være en type «arkade spill», men foreløpig så legger vi spillet på hylla til det blir oppdatert.

Terningkast 3

 

 

 

 

Legg igjen en kommentar
(Visited 124 times, 1 visits today)