Nå kan du snart spille Red Alert 2 i VR

Hvis vi skrur tiden 20 år tilbake så var det ett PC spill som tok verden med storm, Command and Conquer: Red Alert. Et «real time» strategi spill der Albert Einstein har reist tilbake i tid og stoppet Hitler før 2. verdenskrig startet. Dette medførte at Soviet Unionen tok over istedenfor Tyskland og ditt mål er å stoppe dem.

Strategi spill er spill der man må være flink strategisk, taktisk og logisk for å utføre nøye planlagte angrep mot fienden. Det finnes to forskjellige typer strategi spill: RTS (Real Time Strategy) som for eksempel: C&C, Warcraft og Starcraft, og TBS (Turn Based Strategy) som Heroes of Might and Magic, Civilization og Advance Wars.

Red Alert 2 var et av de mest populære RTS spillene på sin tid, og nå jobber Ádám Horváth og Sly_Fox med å få spillet i virtual reality. Ved hjelp av Unreal Engine 4 jobber disse modderne med å bygge dette spillet om i 3D. I videoen under kan du se spillet i «room scale» der de bruker HTC Vive kontrollene for å plassere bygninger og utføre diverse handlinger. Med hjelp av virtual reality vil du ha et mye bredere aspekt av kartet du spiller på, og kan utføre handlinger mye raskere istedenfor å scrolle rundt som man måtte i den gamle 2D versjonen.

Å se slike spill bli ombygd i VR er en stor fornøyelse, og vi håper at AAA produsentene tar dette til seg og vurderer denne funksjonen på fremtidige spill.

Legg igjen en kommentar
(Visited 157 times, 1 visits today)