«The Martian» kommer ut i morgen til Vive og PS VR

«The Martian VR Experience» kommer ut til både Vive og PS VR i morgen. Du vil kunne sette deg inn i rollen til den strandede astronauten og oppleve Mars i VR.

Du har kanskje hørt om The Martian VR experience før, opplevelsen har blitt vist på en håndfull av arrangementer gjennom hele året, men i morgen vil du få muligheten til å teste det hjemme hos deg selv.

Dett er ikke en enkel 360 opplevelse som andre Fox VR prosjekter har vært, dette er en full VR produksjon hvor du vil få bruk for Vive kontrollere og PS VR sine Move kontrollere. Du tar rollen som Mark Watney fra filmen, og du vil gå igjennom viktige scener fra filmen, som å kjøre roover’en på overflaten av den røde planeten og fly ut i rommet. Opplevelsen kan sammenlignes med Batman sin VR versjon som er ute på PS VR, det er en kort opplevelse hvor du ikke trenger å bekymre deg for å feile.

VR opplevelsen vil komme på 19.99 dollar og kommer kun ut for Vive og PS VR enn så lenge. Det er nok stor sjangse for at vi ser opplevelsen dukker opp til Oculus når Touch lanseres også.

Legg igjen en kommentar
(Visited 344 times, 1 visits today)