«Time Machine VR» og «Space Rift» kommer til PlayStation VR denne uken

Sonys headsett «PlayStation VR» har vært på markedet i litt over 1 måned nå, og har debutert med et imponerende utvalg av spill.

Men nå som spillere snart har vært igjennom hele spill biblioteket så er det vel på tide med noe nytt, det er akkurat det vi får nå. Time Machine VR og Space Rift er to solide spilltitler som kommer ut denne uken til PlayStation VR.

Time Machine er et utmerket spill om du er interessert i forhistorisk liv. Her vil du bli transportert til tiden hvor dinosaurer hersket på jorden og du er blitt sendt dit for å samle informasjon fra denne tiden.

Space Rift derimot går du fram i tid, her vil du være en pilot på et romskip som skal kjempe for friheten. Spillet er nok det vi vil kalle et rom simulator spill hvor du må utføre flere oppdrag ute i verdensrommet.

Vi vil komme med mer informasjon om begge spillene når vi får testet de ut selv.

Legg igjen en kommentar
(Visited 142 times, 1 visits today)