Vi tester: Zombie Strike

Zombie apokalypsen har tatt over mesteparten av verden og det er opp til deg å redde den før alt er tapt.

I dette skytespillet til gear VR har du kontroll over våpnene på en drone som svever over forskjellige zombie infiserte områder. Hjelp overlevende å komme seg i trygghet i bunkeren ved å skyte ned sultne zombier ved hjelp av kraftige våpen i dronen.

Her vil du støte på flere typer zombier som hele tiden blir vanskeligere å ta knekken på. Oppgrader våpnene på dronen din for å være mest mulig forberedt på nye utfordringer.

Zombie Strike er et av spillene du kan laste ned gratis til din Samsung Gear VR. Spillet gir nok en liten time med underholdning, men etter å ha spilt et par runder så får du samme følelse som du gjør med «endless runner» typen spill, spillet blir kanskje vanskeligere, men det er for lite variasjon og innhold til å holde interessen i live.

Vi gir spillet terningkast 3 fordi det er gratis.

Terningkast 3

 

 

 

 

Legg igjen en kommentar
(Visited 158 times, 1 visits today)