«EVE: Valkyrie» kommer til Vive denne måneden

Under arrangementet «EVE Vegas» avslørte CCP at EVE: Valkyrie vil bli lansert til Vive denne måneden. Når denne lanseringen er kommet ut har de endelig lansert spillet for alle de tre store VR plattformene.

EVE: Valkyrie kom ut samtidig som Oculus Rift ble lansert, og spillet ble gitt ut gratis til alle som kjøpte et Oculus headsett. EVE: Valkyrie var et av de mest omtalte spillene på denne tiden, og var/er perfekt for VR.

Les våres anmeldelse av spillet her: Vi tester: EVE: Valkyrie

Spillet er basert i det episke Sci-Fi universet til EVE Online, men istedenfor å spille i tredjeperson, ville du nå kunne sette deg bak spakene og spille i førsteperson.

CCP har raskt fått anerkjennelse for sin kompetanse innenfor VR spill og deres AAA tilnærming, hvor de har omfavnet og eksperimentert med VR i flere år. Spillet er nok et av de mest finpussede spillene du kan finne for øyeblikket, og nå som spillet vil straks være tilgjengelig for Vive så vil man ha en stor brukerbase å spille sammen med.

Legg igjen en kommentar
(Visited 118 times, 1 visits today)