«Rigs» kommer med stor oppdatering i desember

Rigs har kun vært ute i litt over en måned, og vil allerede få en stor oppdatering. 

Jeroen Roding som er kommunikasjon manager er utrolig glad for alle de positive tilbakemeldingene de har fått fra spillere og har en fantastisk nyhet til alle Rigs spillere, det vil komme en stor oppdatering helt gratis for alle som eier Rigs.

30977755566_e7164efaa4_z

Nye APX Rigs

De vil være raskere og mer fleksible en standard rigs, men de vil tåle mye mindre slik at de ikke vil ha en stor fordel over standardmodellene. Vi forventer at APX Rigs vil bli en stor favoritt for erfarne spillere.

Ny Arena kalt Zurich

Avdukning av den første europeiske arenaen. Dette er en oppgradering av Rigs HQ Complex, og brettet gir en balansert layout med en klar oversikt for Tempest klassen og mange tunneler for Hunter klassen. Det vil være en stor fordel å ha erfaring med skjoldet for å nå målet i løpet av en powerslam kamp. Zurich brettet vil allerede bli vist under PlayStation Experience arrangementet i år, de som er tilstede vil få sjansen til å være de første som spiller denne arenaen.

Nye ukentlige oppdrag

Hver uke vil de komme ut med en rekke oppdrag å konkurrere i. Om du fullfører oppdragene vil du bli belønnet med «In-game credit» og items.

Tilpasning butikk og nytt utstyr

Med de opptjente pengene kan du nå kjøpe utstyr i «Customization Store» og utstyr til Rigs piloten.

Spillet kan kjøpes på PlayStation Store eller i butikk.

Legg igjen en kommentar
(Visited 114 times, 1 visits today)