Tegneprogrammet «Quill» blir gratis og lanseres 6. desember

Mange selskaper der ute har plukket opp den irriterende vanen ved å ta betalt for alle sine produkter. Heldigvis har vi Oculus som gjør det stikk motsatte. Denne uken har det facebook eide selskapet kunngjort at «Quill» blir enda en lanseringstittel som blir gratis.

Quill er en VR kunstopplevelse som blir utviklet og utgitt av det prisberømte teamet Oculos Story Studio. I et blogginnlegg avslørte de at programmet vil være tilgjengelig som beta, gratis fra 6. desember.

Dette betyr at Quill blir lagt til den voksende listen over spill som blir gratis med forhåndsbestillinger, hvor vi allerede har titler som Dead And Buried, VR Sports Challenge og The Unspoken.

Oculus Story Studios brukte selv Quill for å lage Dead Angelica ifølge selskapet.

“Quill was born out of the creative needs of Dear Angelica’s Writer/Director Saschka Unseld and Art Director Wesley Allsbrook. The unique style and story of Dear Angelica required it to be painted and shaped entirely inside of VR, something that has never been attempted.

In October of 2015, during one of our 48-hour hack-a-thons, Inigo—the lead engineer on Dear Angelica and a mad genius with code—created the first version of what would eventually become Quill.”

 

Legg igjen en kommentar
(Visited 149 times, 1 visits today)