I morgen starter en ny Pokemon Go event

Etter den store suksessen med Halloween eventen så virker det som Niantic har skjønt hva som må til for å holde brukerne aktive. Etter lang tid med synkende antall brukere så skjøt Pokemon Go til toppen av listen over aktive apper etter Halloween eventen, og nå – bare uker senere så kommer det en ny event.

Thanksgiving eventen som starter i morgen tilbyr oss dobbel XP og Stardust på all aktivitet. Så hvis du har vært lur nok til å spare opp nok pokeballer så kan denne eventen være gull verdt for de som er i beit etter å utvikle sine pokemon. Her er uttalelsen til Niantic:

“It has been an incredible experience since we launched Pokémon GO a few short months ago in July. We are passionate about creating experiences that encourage exploration and promote exercise. We are humbled that hundreds of millions of you around the world have joined us on this journey. So we would like to say thank you – and what better way to say thank you than to celebrate our community.

So, starting November 23rd at 00:00 UTC and going through November 30th 00:00 UTC, we will double the amount of XP and Stardust you receive when completing in-game actions.”

Hvis dette gjelder alle handlingene i spillet betyr det dobbel daily bonus, og streak bonus også. Hvis du har lucky eggs og en del pokemon og evolve kan dette også gi en god del ekstra XP. Dessverre så er det ikke nevnt noe om de legendariske pokemon: Mew, Mewtwo, Articuno, Moltres og Zapdos.

Legg igjen en kommentar
(Visited 1 177 times, 1 visits today)