Bethesda ønsker å gjenskape hele Fallout 4 i VR, sier Todd Howard

I et nylig intervju med Glixel fortalte Todd Howard at de definitivt skal gjenskape Fallout 4 i VR.

«That’s the promise of VR, being in a big virtual world. The core experience, meaning you put on the headset and you’re standing in the world of Fallout and can go where you want, just that little bit is every bit as cool as you hope it would be,» forteller Howard. «Once we did that, we were like, OK, we gotta see where this goes.»

Størrelsen på VR markedet og potensielle salg er egentlig ikke en bekymring mener Howard, det vil løse seg selv. Vi har nå muligheten til å gjøre noe virkelig unikt. Vi vil heller gjøre det enn å skape en liten VR opplevelse. Jeg tror ikke det er det folk ønsker fra oss, forteller Howard.

Vi ser virkelig frem til dette, men det vil nok ta tid, så i mellomtiden kan du sjekke videoen under.

Legg igjen en kommentar
(Visited 160 times, 1 visits today)