Snart kan du spille Xbox One spill i din Oculus Rift

Du kan allerede nedlaste appen til Oculus Rift 12. desember.

Det siste samarbeidet mellom Microsoft og Oculus vil la deg spille Xbox One-spill i et Oculus Rift headsett. Programvare giganten annonserte at Oculus Rift eiere med en Windows 10 PC vil være i stand til å streame Xbox One-spill til sine headsett fra 12. desember.

xbox-rift-streaming-vr2

Dagens kunngjøring markerer en utvikling i det pågående samarbeidet Xbox har med Oculus, som startet allerede ved lanseringen av Rift, hvor du fikk med en Xbox One-kontroller i boksen.

Alt du trenger å gjøre er å nedlaste en gratis Xbox One streaming app 12. desember fra Oculus Store. Xbox One streaming til Riften din vil kobles gjennom hjemmenettverket. Når du er tilkoblet blir gameplayen projisert på en skjerm, hvor du kan velge mellom tre oppslukende VR temaer: «Citadel», Retreat», og «Dome».

xbox-rift-streaming-vr-1

Legg igjen en kommentar
(Visited 139 times, 1 visits today)